Institut Paul Bocuse Gastronomique

Institut Paul Bocuse Gastronomique
Par:Institut Paul Bocuse
Publié le 2016-10-13 par Hachette UK


The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative, unique reference book, it covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is the essential culinary bible for any serious cook, professional or amateur.

Ce livre a été classé à 11 par Google Books for mot-clé la cuisine.

ID de livre de Institut Paul Bocuse Gastronomique's Les livres sont KIgDDAAAQBAJ, Livre écrit parInstitut Paul Bocuseavec ETAG "hYPo49KYXDY"

Livre publié par Hachette UK depuis 2016-10-13 avoir ISBNs, ISBN 13 Code est 9780600634522 et ISBN 10 Code est 0600634523

Le mode lecture dans l’état du texte est true et le mode lecture dans l’état de l’image false

Livre qui ont "720 Pages" est Imprimée à BOOK dans la catégorieCooking

Ce livre a été évalué par Les raters et ont un taux moyen à ""

Cet état de maturité eBook (livre adulte) est NOT_MATURE

Le livre a été écrit en en

l’état de disponibilité de la version eBook au format PDF est trueet en ePub est true

Aperçu du Livre

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel